fbpx

About Us

ЗА НАС

Bois-AM е основана во 2000 година во Скопје со седиште на ул.Борис Трајковски бр.21 Скопје.

Нашиот бизнис вклучува малопродажба, големопродажба и од 2018 година и испорака на алат, водовод, железарија, електрични инсталациски материјали, осветлување, санитарија, приклучоци, цевки, кутии за алат.

За сите овие години нашата мисија и цел се состоеше од тоа да ги снабдуваме вашите домови и деловни простори со најквалитетни материјали на светски реномирани производители.

Како семејна компанија, во која работиме 2 генерации ние се гордееме со добрата атмосфера и одличната услуга.

WHY CHOOSE US

Free Shipping

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industr.

100% money back guarantee.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industr.

Online Support 24/7

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industr.

HAPPY CLIENTS

John Smith

John SmithSMARTWAVE CEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elitad adipiscing Cras non placerat mipsum dolor sit amet, consectetur elitad adipiscing cas non placerat mi.

Bob Smith

Bob SmithSMARTWAVE CEO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elitad adipiscing Cras non placerat mipsum dolor sit amet, consectetur elitad adipiscing cas non placerat mi.

0
+
MILLION CUSTOMERS
0
+
TEAM MEMBERS
0
HR
SUPPORT AVAILABLE
0
+
CUP OF COFFEE
0
%
POSITIVE REVIEWS