Контакт


Локација на продавница

Адреса: ул. Борис Трајковски бр. 21 Скопје

Телефон: +389 71/376-325


Работни денови

Пон-Саб: 08:00-20:00

Нед: 08:00-14:00

Онлајн продавница: 24/7


Оналјн продавница

Телефон: +389 78/448-873

Е-маил: info@bois.com.mk