Серија Stolz

STOLZ Германски збор, преведен значи гордост.
Хајнрих ШТОЛЦ, индустријалец со германско потекло во 1880 година
ја основал леарницата, која подоцна прераснала во првата фабрика за санитарни уреди во нашата област. СТОЛЦ, наш
бренд за најквалитетни производи во чија креација е
инвестирано искуство стекнато низ четири генерации.

Filter