fbpx

Полирка или машина за полирање е електричен или пневматски алат кој има широка примена како за домашна така и за професионална употреба. Полирање е процес на добивање на мазна и сјајна површина со помош на ротација.

Додадовте продукт во кошничка:

 • Жирафа за глет INGCO

  Спецификации:
  • МОЌНОСТ 600 W
  • НАПОН 220 ~ 240V ~ 50Hz
  • ВРТЕЖИ 0-1000 rpm
  • ДИАМЕТАР НА ДРЖАЧОТ 215mm
  • ДИАМЕТАР НА ШМИРГЛА 225mm
  • ДИАМЕТАР НА ЦРЕВО 32mm
  • ДОЛЖИНА БЕЗ РАСТЕГНУВАЊЕ 1.23m / 1.65m
  • ДОЛЖИНА СО РАСТЕГНУВАЊЕ 2.20m
  • ТЕЖИНА 6.00
  15.370,00 ден
 • Електрична полирка 1200W INGCO

  Спецификации:
  • НАПОН 220 ~ 240V ~ 50Hz
  • МОЌНОСТ 1400w
  • ВРТЕЖИ 1500-3800rpm
  • ДИАМЕТАР НА ДИСК 180mm
  • ТЕЖИНА 3.00 kg
  • 1 ДРЖАЧ ЗА КРЗНО
  • 1 КРЗНО ЗА ПОЛИРАЊЕ
  3.750,00 ден