fbpx

Аголен циркулар е електричен алат наменет за сечење односно обработка на дрво, алуминиум или метал. Станува збор за циркулари кои се со поголема маса и поголема моќност и се користат за изработка на поголеми работи.

Додадовте продукт во кошничка:

 • Циркулар за метал INGCO

  Спецификации:
  • НАПОН 220V-240V ~ 50-60Hz
  • МОЌНОСТ 2400 W
  • MAX ДИАМЕТАР НА ДИСК 355x25.4x3mm
  • ВРТЕЖИ 3900 rpm
  • МОЖНОСТИ ЗА СЕЧЕЊЕ
  • ОКРУГЛИ ТУБИ ø100
  • КОЦКАСТИ ТУБИ 100x100
  • МАСИВНО ЖЕЛЕЗО ДО 50 mm
  • ТЕЖИНА 16.00 kg
  5.900,00 ден
 • Циркулар 2000w INGCO

  Спецификации:
  • МОЌНОСТ 2000 W
  • НАПОН 220 V-240 V
  • ВРТЕЖИ 4 200rpm
  • ДИАМЕТАР НА ПИЛА ø305mm
  • МОЖНОСТИ ЗА СЕЧЕЊЕ 0ºx 90º: 85x185mm
  • ДЛАБИНА НА СЕЧЕЊЕ СО
  • СПУШТЕНА МАСА 55 mm
  • АГОЛНО И КОСО СЕЧЕЊЕ 0-45°ЛЕВО/ДЕСН
  • РАБОТНА МАСА 46x38cm
  • ТЕЖИНА 19.0 Kg
  18.500,00 ден
 • Циркулар 1600w INGCO

  Спецификации:
  • МОЌНОСТ 1600 W
  • НАПОН 220 V-240 V
  • ВРТЕЖИ 2 800rpm
  • ИНДУКЦИСКИ МОТОР
  • ДИАМЕТАР НА ПИЛА ø305mm
  • МОЖНОСТИ ЗА СЕЧЕЊЕ 0ºx 90º: 60x185mm
  • ДЛАБИНА НА СЕЧЕЊЕ СО
  • АГОЛНО И КОСО СЕЧЕЊЕ 0-45°ЛЕВО/ДЕСН
  15.900,00 ден
 • Циркуларна пила 1800W INGCO

  Спецификации:
  • МОЌНОСТ 1800 W
  • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
  • ВРТЕЖИ 4 500 rpm
  • ДИАМЕТАР НА ПИЛА ø254 mm
  • РАБОТНА МАСА 0-45 ° ЛЕВО/ДЕСНО
  • АГОЛНО И КОСО СЕЧЕЊЕ 0-45 °
  • СЕЧЕЊЕ 235 mm
  • Max СЕЧЕЊЕ 90x305 mm
  • ТЕЖИНА 19.00 Kg
  16.450,00 ден
 • -10%

  Циркулар со маса 1500W INGCO

   
  • Моќност: 1500 W
  • Брзина без оптоварување: 4800 rpm
  • Дијаметар : 254 мм
  • 650 x 430mm работна маса
  • агол 45º
  12.900,00 ден 11.600,00 ден
 • -9%

  Циркуларна пила 1400W INGCO

  Спецификации:
  • MoЌНОСТ 1400 Watt
  • НАПОН 220 ~ 240V ~ 50Hz
  • ВРТЕЖИ 5 000rpm
  • ДИАМЕТАР НА ПИЛА ø210mm
  • АЛУМИНИУМСКА ПОДЛОГА
  • ДЛАБИНА И ШИРИНА НА
  • СЕЧЕЊЕ 55x120mm
  • СЕЧЕЊЕ АГОЛ 0-45 ° ЛЕВО И ДЕСНО
  • КОСО СЕЧЕЊЕ 45 ° ЛЕВО
  • ТЕЖИНА 6.00 kg
  5.500,00 ден 4.990,00 ден