fbpx

Рачен циркулар е електричен алат наменет за сечење односно обработка на дрво, алуминиум или метал. Станува забор за алати со помала маса но голема моќност кои се користат за рачно сечење и бробатување на материјали.

Додадовте продукт во кошничка:

 • Рачен циркулар 1400W INGCO

  Спецификации:
  • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
  • МОЌНОСТ 1400W
  • МAX ДИАМЕТАР НА ПИЛА 185mm
  • ВРТЕЖИ БЕЗ ТЕРЕТ 4800rpm
  • ПОДЕСУВАЊЕ НА ДЛАБИНА
  • КАПАЦИТЕТ НА СЕЧЕЊЕ ПОД АГОЛ
  • 45 °: 44mm
  • 90 °: 65mm
  • ТЕЖИНА 4.0Kg
  • БКЛУЧЕНО 1 ПИЛА 185мм 24 ЗАБИ
  3.600,00 ден
 • -24%

  Рачен циркулар 2200W INGCO

  • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
  • МОЌНОСТ 2200W
  • МAX ДИАМЕТАР НА ПИЛА 235mm
  • ВРТЕЖИ 4200rpm
  • ПОДЕСУВАЊЕ НА ДЛАБИНА
  • КАПАЦИТЕТ НА СЕЧЕЊЕ ПОД АГОЛ 45 °: 60mm 90 °: 85mm
  • ТЕЖИНА 4.0Kg
  • ВКЛУЧЕНО 1 ПИЛА СО 40 ЗАБИ
  7.800,00 ден 5.950,00 ден