fbpx

Фреза за дрво е електричен алат кој е наменет за за глодање ивици или изработка на жлебови. Фрезата за дрво најчесто се користи во столарство или градежништво. Фрезата може да биде еднорачна или дворачна.

Додадовте продукт во кошничка:

 • Рачна фреза 2200w INGCO

  Спецификации:
  • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
  • МОЌНОСТ 2200 W
  • ВРТЕЖИ 9000-23000 rpm
  • ДЛАБИНА НА СЕЧЕЊЕ 0-60 mm
  • ПРИМА 6,8,12 mm НОЖЕВИ
  • ПОДЕСУВАЊЕ НА ДЛАБИНА
  • ТЕЖИНА 3.6 Kg
  • 1 РЕЗЕРВНА ШАЈБНА
  • 1 ВОДИЧ ЗА СЕЧЕЊЕ
  • 1 ПАРАЛЕЛЕН ВОДИЧ
  • 1 КЛУЧ
  5.100,00 ден
 • Еднорачна фреза 500w INGCO

  Спецификации:
  • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
  • МОЌНОСТ 500 W
  • ВРТЕЖИ 33500 rpm
  • ПРИМА САМО 6mm НОЖЕВИ
  • ВКЛУЧЕН 1 ПАРАЛЕЛЕН ВОДИЧ
  • 1 КЛУЧ
  • ТЕЖИНА 1.50 kg
  2.600,00 ден