fbpx

Миксери или мешачи за лепак или миксери за лепило, бои и малтер претставуваат електричен алат кој служи за мешање на лепила и бои или малтери, кои се применливи во градежништвото.

Додадовте продукт во кошничка:

 • -10%

  Мешач за боја и смеса INGCO

  Спецификации:
  • НАПОН 220 ~ 240V ~ 50Hz
  • МОЌНОСТ 1400W
  • ВРТЕЖИ 180-460rpm, 300-700rpm
  • 1 M14 МЕШАЛКА ø120
  • ТЕЖИНА 5.50 kg
  6.000,00 ден 5.400,00 ден
 • -8%

  Електрична комбинирана бормашина и мешалка INGCO

  Спецификации:
  • НАПОН 1100W
  • МОЌНОСТ 220 ~ 240V ~ 50Hz
  • ВРТЕЖИ 0-550rpm
  • 1 МЕШАЛКА ø75x350мм
  • ТЕЖИНА 4.30 kg
  4.250,00 ден 3.900,00 ден
 • -6%

  Мешач дуо за боја и смеса X033 COLLOMIX

   
  • Компактен модел дуо со две мешалки за мали и средни мешања од германскиот производител COLLOMIX интензивно, брзо и темелно мешање нема повратни вибрации, одлична ергономија
  • 2 години гаранција ®
  41.000,00 ден 38.500,00 ден
 • -8%

  Мешач за боја и смеса X04 COLLOMIX

   
  • Мешалка со 2 брзини со високи перформанси за универзално мешање од германскиот производител COLLOMIX. Големиот вртежен момент овозможува доволна моќ и брзина дури и во многу густи материјали. Максимално количество до 65 литри, погоден за многу материјали како што се малтер, гипс, битуменски маси и многу други.
  • 2 години гаранција ®
  28.000,00 ден 25.800,00 ден
 • Мешач за боја и смеса X01 COLLOMIX

   
  • Компактен 1-брзинска машина за широк спектар на задачи за мешање со капацитет до 40 литри од германскиот производител COLLOMIX. Многу лесен за употреба со најновиот ергономски дизајн, одличен менувач и електронска контрола на брзината.
  • 2 години гаранција ®
   
  15.800,00 ден
 • Мешач за боја и смеса М1000 COLLOMIX

  • Компактен мешач со 1 брзина за мешање до 40 литри волумен од германскиот производител COLLOMIX. Ергономски и многу лесен за ракување, eлектронска регулација на број на вртежи, удобно за лепило, подготвени малтери, бои, малтер, маса за залевање и многу други материјали.
  • 2 години гаранција ®
  10.400,00 ден