fbpx

Индустриски фенови на врел воздух имаат намена во следниве активности како одвртување кородирани штрафови, симнување на корозија, симнување на боја, топење итн.

Додадовте продукт во кошничка:

 • Индустриски фен 2000w INGCO

  Спецификации:
  • МОЌНОСТ 2000 W
  • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
  • ТЕМПЕРАТУРА 350 ° C / 550 ° C
  • ПРОТОК НА ВОЗДУХ 300/500 L / min
  • РАЧКА ОБШИЕНА СО ГУМА ЗА ЛЕСНА УПОТРЕБА
  • ВКЛУЧЕНИ СЕ 1 ШПАКЛА И 4 РАЗЛИЧНИ ДИФУЗЕРИ
  • ТЕЖИНА 1.10 kg
  1.300,00 ден