fbpx

Правосмукалки и дувачи

Индустриски правосмукалки за суво и влажно вшмукување се наменети за вшмукување на течности и цврсти материи, односно работа во работилницата дел од овие правосмукалки се компатиблни за поврзување со алат.

Додадовте продукт во кошничка:

 • Правосмукалка INGCO

  Спецификации:
  • НАПОН 220V ~ 240V ~ 50 Hz
  • МОЌНОСТ 2000 Watt
  • ШМУКА 2-2.3 М3/Min
  • ИЗЛЕЗНА СИЛА 20 KPa
  • ВОЛУМЕН 2.5 L
  • ХЕПА ФИЛТЕР
  • РЕГУЛАТОР НА БРЗИНА
  • СМИРЕН СТАРТ
  • ДОЛЖИНА НА ЦРЕВО 1.5 m МЕТАЛНА ТУБА
  3.950,00 ден
 • -37%

  Дувач/Правосмукалка 800w INGCO

  Спецификации:
  • НАПОН 230v ~ 50hz
  • МОЌНОСТ 800w
  • ВОЛУМЕН НА ВОЗДУХ 0.4-5m³ / min
  • ВРТЕЖИ 0-15000 rpm
  • ПОТЕНЦИОМЕТАР
  • 1 ВРЕКЈА ЗА ПРАШИНА
  • 1 ЦРЕВО
  • 2 ПРИКЛУЧОЦИ
  3.800,00 ден 2.400,00 ден
 • -15%

  Професионална правосмукалка INGCO

  Спецификации:
  • НАПОН 220V ~ 240V ~ 50 Hz
  • МОЌНОСТ 2X1200 Watt
  • ШМУКА 3 CBM/Min
  • ИЗЛЕЗНА СИЛА 16-17 KPa
  • ВОЛУМЕН 75L
  • ДОЛЖИНА НА КАБЕЛ 2.5 m
  • ТЕЖИНА 9.00 kg
  • МОКРО И СУВО ШМУКА
  • КОФА ОД НЕ'РЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК
  • МОЖНОСТ ЗА ПОВРЗУВАЊЕ СО ЕЛЕКТРИЧЕН АЛАТ
  19.600,00 ден 16.650,00 ден
 • -7%

  Правосмукалка 1400w INGCO

  Спецификации:
  • НАПОН 220V ~ 240V ~ 50 Hz
  • МОЌНОСТ 1400 Watt
  • ШМУКА 1.9 CBM / Min
  • ИЗЛЕЗНА СИЛА 16-18 KPa
  • ВОЛУМЕН 30 L
  • ДОЛЖИНА НА КАБЕЛ 2.5 m
  • ТЕЖИНА 9.00 kg
  • ШМУКА НА ТВРДИНИ И ТЕЧНОСТИ
  • КОФА ОД НЕ'РЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК
  • МОЖНОСТ ЗА ПОВРЗУВАЊЕ СО
  • ЕЛЕКТРИЧЕН АЛАТ
  6.700,00 ден 6.200,00 ден
 • Дувач 400w INGCO

  Спецификации:
  • НАПОН 230v ~ 50hz
  • МОЌНОСТ 400w
  • ВОЛУМЕН НА ВОЗДУХ 2.5m³ / min
  • ВРТЕЖИ 15000 rpm
  • ПОТЕНЦИОМЕТАР
  • ТЕЖИНА 1.50 kg
  • 1 ВРЕЌА ЗА ПРАШИНА
  960,00 ден
 • -22%

  Дувач 600w INGCO

  Спецификации:
  • НАПОН 230v ~ 50hz
  • МОЌНОСТ 600w
  • ВОЛУМЕН НА ВОЗДУХ 0.3-5m³ / min
  • ВРТЕЖИ 0-16000 rpm
  • ПОТЕНЦИОМЕТАР
  • ТЕЖИНА 1.75 kg
  • 1 ВРЕЌА ЗА ПРАШИНА
  2.100,00 ден 1.640,00 ден