fbpx

Гарнитури одвртувачи

Додадовте продукт во кошничка:

 • Крцкалка сет 25пар. INGCO

   
  • 1 КРЦКАЛКА 1/2
  • 1 Т РАЧКА 1/2
  • 18 1/2 ПАТЕНТ КЛУЧЕВИ 8-10-12-13-14-15 16-17-18-19-20-21-22-23-24-27-30-32
  • 2 НАСТАВЦИ 1/2 125mm-250mm
  • 2 КЛУЧЕВИ ЗА ЦВЕЌИЦИ 16mm - 21mm
  2.950,00 ден
 • Крцкалка сет 44пар. INGCO

  • 1 КРЦКАЛКА 1/4
  • 13 1/4 ПАТЕНТ КЛУЧЕВИ 4-4.5-5-5.5 6-7-8-9-10-11-12-13-14
  • 1 Т РАЧКА 1/4
  • 2 НАСТАВЦИ 50mm-100mm
  • 1 ФЛЕКСИБИЛЕН НАСТАВАК
  • 1 КРЦКАЛКА 1/2
  • 18 1/2 ПАТЕНТ КЛУЧЕВИ 8-10-12-13-14-15 16-17-18-19-20-21-22-23-24-27-30-32
  • 2 НАСТАВЦИ 1/2 125mm-250mm
  • 1 T РАЧКА 1/2
  • 2 КЛУЧЕВИ ЗА ЦВЕЌИЦИ 16mm - 21mm
  3.900,00 ден