fbpx
Додадовте продукт во кошничка:

 • -15%

  Клешта моторцангла 200мм (проф.)INGCO

  • NGCO 7 “HHCP 28200 е високо квалитетна моторцангла од производителот на машини и механичка опрема INGCO.
  • Тоа е уред кој се користи во многу работилници за автомобили, бродоградилишта. ..
  • Клештата е направена од челик од легура на хром ванадиум исклучително силна, сигурна, апсолутна издржливост.
  • ДОЛЖИНА 200mm
  400,00 ден 340,00 ден
 • -22%

  Клешта моторцангла 200мм INGCO

  • Комбинирани клешти – мултифункционален рачен алат и инструмент за монтажа, дизајниран за прицврстување и зафаќање на цевки и делови од различни форми. Постојат универзални клешти и 2 секачи за сечење жици со различни дијаметри
  • МОТОРЦАНГЛИ 200 mm
  • ХРОМ-ВАНДИУМ
  320,00 ден 250,00 ден
 • -14%

  Клешта моторцангла 180мм (проф.)INGCO

  • NGCO 7 "HCP28180 е високо квалитетна моторцангла од производителот на машини и механичка опрема INGCO.
  • Тоа е уред кој се користи во многу работилници за автомобили, бродоградилишта. ..
  • Клештата е направена од челик од легура на хром ванадиум исклучително силна, сигурна, апсолутна издржливост.
  • ДОЛЖИНА 180mm
  350,00 ден 300,00 ден
 • -27%

  Клешта моторцангла 180мм INGCO

  • Комбинирани клешти - мултифункционален рачен алат и инструмент за монтажа, дизајниран за прицврстување и зафаќање на цевки и делови од различни форми. Постојат универзални клешти и 2 секачи за сечење жици со различни дијаметри
  • МОТОРЦАНГЛИ 180 mm
  • ХРОМ-ВАНДИУМ
  300,00 ден 220,00 ден