fbpx
Додадовте продукт во кошничка:

 • -18%

  Мултиметар INGCO

   
  • DC VOLT 200mV/2V/20V/200V/600V
  • AC VOLT 200V/600V
  • DC СТРУЈА 200mA/2mA/20mA/200mA/10A
  • ОТПОРНОСТ 200Ω/2kΩ/20kΩ/200kΩ/2MΩ
  1.200,00 ден 990,00 ден
 • -16%

  Мултиметар INGCO

   
  • БЕЗКОНТАКТНО ДЕТЕКЦИЈА НА ВОЛТАЖА
  • ДЕТЕКЦИЈА НА ЛИНИЈАПОД НАПОН ИЛИ МРТВА DC Voltage: 600mV/6V/60V/600V/1000V ±(0.5% +3) AC Voltage:6V/60V±(0.8%+3) 600V/750V±(1.0%+10)
  • DC Current: 60μA/60mA/600mA ±(0.8%+3) 10A ±(1.2% +3)
  • AC Current: 60mA/600mA ±(1.0%+3) 10A ±(1.5% +3)
  • Resistance:600Ω/6kΩ/60kΩ/600kΩ/6MΩ ±(0.8% +3) 60MΩ±(1.0%+30)
  • Capacitance:6nf ±(4.0%+30) 60nf/600nf/6μF/60μF/600μF/6mf ±(4.0%+3) 100mf±(5.0%+3)
  • ФРЕКВЕНЦИЈА: 9.999Hz/99.99Hz/999.9Hz/ 9.999KHz/99.99KHz/999.9KHz/9.999MHz ±(1.0%+3)
  • РАБОТЕН ЦИКЛУС: 5%~95% ±(2.0% +3)
  • ТЕСТ НА ДИОДИ
  • HFE ТЕСТ
  • ЗАДРЖУВАЊЕ НА ПОДАТОЦИ
  • ДИСПЛЕЈ:6000 БРОЕЊА
  • ИНДИКАТОР ЗА СЛАБА БАТЕРИЈА
  1.850,00 ден 1.550,00 ден
 • -13%

  Ампер клешта и детектор за кабел INGCO

   
  • 6000 МЕРЕЊА
  • AC СТРУЈА 60A/600A/1000A±(2.0% +6)
  • AC ВОЛТАЖА 60mV/600mV/6V/60V/600V±(0.8% +3) 750V±(1% +4)
  • DC ВОЛТАЖА 60mV/600mV/6V/60V/600V±(0.7% +3) 1000V±(0.8% +2)
  • ОТПОРНОСТ 600Ω/6kΩ/60kΩ/600kΩ/6MΩ±(0.8% +3) 60MΩ±(1.2% +3)
  • КАПАЦИТИВНОС 10nF/100nF/1000nF/10?F/100?F/1000?F/10mF/100mF±(4.0% +5)
  • ФРЕКВЕНЦИЈА 0~ 10KHz ±(1.5% +5)
  • МЕМОРИРАЊЕ НА МЕРЕЊА
  • ДИСПЛЕЈ
  • БАТЕРИЈА (СВЕТЛО)
  3.200,00 ден 2.800,00 ден
 • -10%

  Ампер клешта INGCO

   
  • 6000 БРОЕЊА
  • ЗАДРЖУВАЊЕ НА ПОДАТОЦИ
  • AC СТРУЈА:10mA~400A/±(2.5% +5)
  • 400A~600A±(3%+5)
  • AC ВОЛТАЖА:1.0~600V±(0.8% +5)
  • DC ВОЛТАЖА:0~600V±(0.5% +3)
  • ОТПОРНОСТ:0~6kΩ±(0.8% +3)
  1.500,00 ден 1.350,00 ден
 • Дигитален фазомер INGCO

   
  • AC 12-250V / DC 1.5-36V
  • ДИМЕЗНИЈА 4x133
  140,00 ден