fbpx
Додадовте продукт во кошничка:

 • -17%

  Метро ласерско 40м INGCO

   
  • МЕРЕЊЕ 0.2 m-40 m
  • ТОЧНОСТ НА МЕРЕЊЕ ± 2.0 mm
  • ЛАСЕР 620 ~ 690nm
  • КАПАЦИТЕТ МЕМОРИРАЊЕ 50 МЕРЕЊА
  • РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА ДО -10 ° C
  • AAA БАТЕРИИ 2x1. 5V, ДО 5000 МЕРЕЊА
  • ВОДООТПОРЕН / ЗАШТИТА ОД ПРАШИНА IP54
  • ТЕЖИНА 0.30 Kg
  4.400,00 ден 3.650,00 ден
 • -20%

  Ласерски нивелатор INGCO

   
  • ДАЛЕЧИНА НА ЛАСЕР 0 ~ 15 m
  • ХОРИЗОНТАЛНО ,ВЕРТИКАЛНО , КРСТ (+)
  • ФУНКЦИЈА И ЗАКОЧУВАЊЕ НА КРСТОТ
  • ТОЧНОСТ НА НИВЕЛАЦИЈА ± 1.5mm НА 5 М
  • ТОЧНОСТ НА ЛИНИЈА ± 1.5mm НА 5 М
  • САМОНИВЕЛИРА
  • ЛАСЕР 650nm
  • КЛАСА НА ЛАСЕР Ⅱ, <1mW
  • РАБОТНИ ТЕМПЕРАТУРИ -20 ~ + 70 ℃
  • АА БАТЕРИИ (1.5V) 3 ПАРЧИЊА
  • АВТОМАТСКО НИВЕЛАЦИЈА
  • НЕМА ПОТРЕБА ОД ТРИПОД (НОГАРКИ)
  3.500,00 ден 2.790,00 ден