fbpx
Додадовте продукт во кошничка:

 • Куфер сет од 76 парчиња алат INGCO

  Спецификации:
  • 1 12V ЛИТИУМСКА БАТЕРИСКА БОРМАШИНА
  • 1 РЕЗЕРВНА БАТЕРИЈА
  • 1 ФРАНЦУСКИ КЛУЧ 8”
  • 1 ШТРАФЦИГЕР ПРАВ 5.5x100mm
  • 1 ШТРАФЦИГЕР КРСТАЧ PH1 * 100mm
  • 1 СЕТ ИНБУСИ
  • 1 МЕТРО 3M
  • 5 БУРГИИ ЗА ЖЕЛЕЗО 2,3,4,5,6mm
  • 1 НАСТАВАК 4 -6mm (25mm)
  • 10 БИТОВИ PH1, PH2, PZ1, PZ2, SL4, SL6, Hex3 Hex4,Hex5, T10, T15, T20, T25, T30
  3.600,00 ден
 • Куфер сет од 101 парчиња алат INGCO

  Спецификации:
  • 1 850W УДАРНА ДУПЧАЛКА
  • 1 ЧЕКАН
  • 1 ШТРАФЦИГЕР ПРАВ 5.5x100mm
  • 1 ШТРАФЦИГЕР КРСТАЧ PH1 * 100mm
  • 1 КЛЕШТИ
  • 1 ФРАНЦУСКИ КЛУЧ “6”
  • 1 МАГНЕТНА МИНИ ВАСЕР ВАГА
  • 1 МЕТРО 3M
  • 1 СКАЛПЕР
  • 5 БУРГИИ ЗА ЖЕЛЕЗО 2,3,4,5,6mm
  • 5 БУРГИИ ЗА БЕТОН 4,5,6,8,10mm
  • 4 БУРГИИ ЗА ДРВО 4,5,6,8mm
  • 6 ПАТЕНТ КЛУЧЕВИ 5mm 6mm 8mm 9mm 10mm 11mm
  • 1 НАСТАВАК 4 -6mm (25mm)
  • 10 БИТОВИ PH1, PH2, PZ1, PZ2, SL4, SL6, Hex4, Hex5, T20, T25
  4.800,00 ден
 • Крцкалка сет 44пар. INGCO

  • 1 КРЦКАЛКА 1/4
  • 13 1/4 ПАТЕНТ КЛУЧЕВИ 4-4.5-5-5.5 6-7-8-9-10-11-12-13-14
  • 1 Т РАЧКА 1/4
  • 2 НАСТАВЦИ 50mm-100mm
  • 1 ФЛЕКСИБИЛЕН НАСТАВАК
  • 1 КРЦКАЛКА 1/2
  • 18 1/2 ПАТЕНТ КЛУЧЕВИ 8-10-12-13-14-15 16-17-18-19-20-21-22-23-24-27-30-32
  • 2 НАСТАВЦИ 1/2 125mm-250mm
  • 1 T РАЧКА 1/2
  • 2 КЛУЧЕВИ ЗА ЦВЕЌИЦИ 16mm - 21mm
  3.900,00 ден
 • Куфер со алат INGCO

  • 12 КЛУЧЕВИ: 8-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-22mm
  • 4 ПРАВ SL3X75, 4x100, 5x125, 6x100, 8x200
  • 4 КРСТАЧ PH1X80, PH2X100, PH3X200
  • 18 ПАТЕНТ КЛУЧЕВИ 1/2 ': 8-10-12-13-14-15-16-17-18 19-20-21-22-23-24-27-30-32MM
  • 1 КРЦКАЛКА 1/2'
  • 2P НАСТАВЦИ 1/2: 125mm, 250mm
  • 2 КОНЕКТОРИ 1/2', 16MM & 21MM
  • 1 Plug 1/2 '1 Flexible 1/2' Extension 375MM
  • 1 МОТОРЦАНГЛИ
  • 1 ГРИП КЛЕШТА
  • 1 ШПИЦАНГЛА
  • 1 ФРАНЦУСКИ КЛУЧ 10
  • 1 ЦВИКЦАНГЛА
  • 9 ИНБУСИ 1.5-2-2.5-3-4-5-6-8-10MM
  10.550,00 ден
 • -21%

  Сет алати INGCO (сет.9)

  Вклучени производи во сетот:
  • Ударна бормашина 650w (ID 6528)
  • Сет алати во торба (HKTH 10808)
  Ударна бормашина 650w
  • НАПОН 220V-240V ~ 50-60Hz
  • MOЌНОСТ 650 Watt
  • ВРТЕЖИ 0-3000rpm
  • ФУТЕР 13 mm
  • ТЕЖИНА 1,90 kg
  • ЛЕВО/ДЕСНО ФУНКЦИЈА
  Сет алати во торба
  • 1 МЕТРО
  • 1 СКАЛПЕР
  • 1 ФРАНЦУСКИ КЛУЧ
  • 1 ФАЗОМЕР
  • 1 ШПИЦАНГЛА ПРАВА
  • 1 МОТОРЦАНГЛА
  • 1 ШТРАФЦИГЕР ПРАВ
  • 1 ШТРАФЦИГЕР КРСТРАЧ
  3.000,00 ден 2.360,00 ден
 • -17%

  Сет алати INGCO (сет.8)

  Вклучени производи во сетот:
  • Кабли за акумулатор (HBTCP 6001)
  • Полнач за акумулатор (IN-CB 1501)
  Кабли за акумулатор
  • ДИАМЕТАР 10 mm
  • ДОЛЖИНА 3
  Полнач за акумулатор
  • ВОЛТАЖА 230 V
  • ФРЕКВЕНЦИЈА 50/60 Hz
  • ПОЛНУВА 6 V / 12 V АЛУМУЛАТОРИ
  • НОМИНАЛЕН ПРОТОК 6 (A)
  • БРЗО ПОЛНЕНЊЕ 12 (A)
  • КАПАЦИТЕТ 28-180 Ah
  • ГОЛЕМИНА 300 x 200 x 170 mm
  • ТЕЖИНА 6.50 Kg
  4.000,00 ден 3.330,00 ден
 • -11%

  Сет алати INGCO (сет.7)

  Вклучени производи во сетот:
  • Дувач 400w (AB 4018)
  • Правосмукалка 2000w (VC 20258)
  Дувач 400w
  • НАПОН 230v ~ 50hz
  • МОЌНОСТ 400w
  • ВОЛУМЕН НА ВОЗДУХ 2.5m³ / min
  • ВРТЕЖИ 15000 rpm
  • ПОТЕНЦИОМЕТАР
  • ТЕЖИНА 1.50 kg
  • 1 ВРЕЌА ЗА ПРАШИНА
  Правосмукалка 2000w
  • НАПОН 220V ~ 240V ~ 50 Hz
  • МОЌНОСТ 2000 Watt
  • ШМУКА 2-2.3 М3/Min
  • ИЗЛЕЗНА СИЛА 20 KPa
  • ВОЛУМЕН 2.5 L
  • ХЕПА ФИЛТЕР
  • РЕГУЛАТОР НА БРЗИНА
  • СМИРЕН СТАРТ
  • ДОЛЖИНА НА ЦРЕВО 1.5 m
  • МЕТАЛНА ТУБА
  5.500,00 ден 4.880,00 ден
 • -12%

  Сет алати INGCO (сет.6)

  Вклучени производи во сетот:
  • Полирка 1400w (AP 14008)
  • Индустриски фен 2000w (HG 20008)
  Полирка 1400w
  • НАПОН 220 ~ 240V ~ 50Hz
  • МОЌНОСТ 1400w
  • ВРТЕЖИ 1500-3800rpm
  • ДИАМЕТАР НА ДИСК 180mm
  • ТЕЖИНА 3.00 kg
  • 1 ДРЖАЧ ЗА КРЗНО
  • 1 КРЗНО ЗА ПОЛИРАЊЕ
  Индустриски фен 2000w
  • МОЌНОСТ 2000 W
  • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
  • ТЕМПЕРАТУРА 350 ° C / 550 ° C
  • ПРОТОК НА ВОЗДУХ 300/500 L / min
  • РАЧКА ОБШИЕНА СО ГУМА ЗА ЛЕСНА УПОТРЕБА
  • ВКЛУЧЕНИ СЕ 1 ШПАКЛА И 4 РАЗЛИЧНИ ДИФУЗЕРИ
  • ТЕЖИНА 1.10 kg
  5.500,00 ден 4.840,00 ден
 • -10%

  Сет алати INGCO (сет.5)

  Вклучени производи во сетот:
  • Аголна брусилка 710w (AG 7108)
  • Универзален клуч сет 2/1 (HBWS 110808)
  Аголна брусилка 710w
  • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
  • МОЌНОСТ 710 W
  • ВРТЕЖИ 11000 rpm
  • ПРЕЧНИК 115 mm
  • ВКЛУЧЕНИ РАЧКА И КЛУЧ
  • ТЕЖИНА 1.70 Kg
  Универзален клуч сет 2/1
  • ГОЛЕМИНА 9-14mm, 15-22mm
  • ГОЛЕМИНА 23-32mm
  2.200,00 ден 1.970,00 ден
 • -17%

  Сет алати INGCO (сет.4)

  Вклучени производи во сетот:
  • Штрафилица (ED 2808)
  • Убодна пила 570w (JS 5708)
  Штрафилица
  • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
  • МОЌНОСТ 280W
  • ВРТЕЖИ ВО ТЕРЕТ 350-1200rpm
  • САМОСТЕЗЕН ФУТЕР 10mm
  • ПОДЕСУВАЊЕ НА ЈАЧИНА 16 + 1
  • ТЕЖИНА 1.30 kg
  Убодна пила 570w
  • НАПОН 220-240V ~ 50 Hz
  • МОЌНОСТ 570 W
  • ВРТЕЖИ 800-3000 rpm
  • МОЖНОСТ ЗА СЕЧЕЊЕ ДРВО 65 mm
  • МОЖНОСТ ЗА СЕЧЕЊЕ МЕТАЛ 8 mm
  • 4 БРЗИНИ
  • ТЕЖИНА 2.30 kg
   
  4.200,00 ден 3.500,00 ден
 • -25%

  Сет алати INGCO (сет.3)

  Вклучени производи во сетот:
  • Штрафилица (ED 2808)
  • Ударна бормашина (ID 6528)
  Штрафилица
  • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
  • МОЌНОСТ 280W
  • ВРТЕЖИ ВО ТЕРЕТ 350-1200rpm
  • САМОСТЕЗЕН ФУТЕР 10mm
  • ПОДЕСУВАЊЕ НА ЈАЧИНА 16 + 1
  • ТЕЖИНА 1.30 kg
  Ударна бормашина 650w
  • НАПОН 220V-240V ~ 50-60Hz
  • MOЌНОСТ 650 Watt
  • ВРТЕЖИ 0-3000rpm
  • ФУТЕР 13 mm
  • ТЕЖИНА 1,90 kg
  • ЛЕВО/ДЕСНО ФУНКЦИЈА
  4.000,00 ден 3.020,00 ден
 • -15%

  Сет алати INGCO (сет.2)

  Вклучени производи во сетот:
  • Аголна брусилка 710W (AG 7108)
  • Ундустриски фен 2000w (HG 20008)
  Аголна брусилка 710W
  • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
  • МОЌНОСТ 710 W
  • ВРТЕЖИ 11000 rpm
  • ПРЕЧНИК 115 mm
  • ВКЛУЧЕНИ РАЧКА И КЛУЧ
  • ТЕЖИНА 1.70 Kg
  Ундустриски фен 2000w
  • МОЌНОСТ 2000 W
  • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
  • ТЕМПЕРАТУРА 350 ° C / 550 ° C
  • ПРОТОК НА ВОЗДУХ 300/500 L / min
  • РАЧКА ОБШИЕНА СО ГУМА ЗА ЛЕСНА УПОТРЕБА
  • ВКЛУЧЕНИ СЕ 1 ШПАКЛА И 4 РАЗЛИЧНИДИФУЗЕРИ
  • ТЕЖИНА 1.10 kg
  3.200,00 ден 2.715,00 ден