БАТЕРИСКИ / АКУМ. АЛАТ

Акумулаторски или батериски алат претставува област која е една од најзначајните кога станува збор за рачни алати. Функционалноста на акумулаторските и батериските алати се гледа во во тоа што не е потребно кабелно напојување со струја при користење а за сето тоа се заслужни батериите.

Додадовте продукт во кошничка: