Батериски штрафилици

Батериски или акумулаторски штрафилици се електричена алат наменет за бушење, дупчење, одвртување и завртување. Батериската штрафилица е една од најраспотрнетите алатки кои се користат како за домашни така и за професионална употреба.

Додадовте продукт во кошничка: