Полначи и Батерии

Полначите за батериски штрафилици и останат батериски алат се основна додатна опрема за оваа група на алат. Акумулаторскит алат кој користи батерии денес опфаќа целосна палета на производи како што се бормашини, штрафилици, ударни чекани, брусалици, секачи, тримери итн.

Додадовте продукт во кошничка: