ЕЛЕКТРИЧЕН АЛАТ

Електричен алат се одликува со напојување на струја, а се однесува на сегментот кој ги опфаќа најширокиот асортиман за професионална или домашна употреба. Базично се состои од погонски електромотор и во зависност од намената на работната задача која може да биде наменета за штрафење, сечење, длабење, варење, бушење, брусење итн.

Додадовте продукт во кошничка: