Бормашини ( Дупчалки )

Бормашини или дупчалки се алати кои се користат со широка примена, а овие алатки може да бидат електрични, батерски или рачни. Наменети се за бушење на дупки во различни материјали, како што се металот, дрвото, бетонот или штемување и кршење. Со нив се користат и соодветни бургии, длета и друга дополнителна опрема. Во зависност од намената може да бидат вибрациини, ударни, SDS Plus и SDS Max

Додадовте продукт во кошничка: