Брусалици се алати кои служат за сечење, полирање и отстранување на материјалите. Електричните брусилки се поделени на поголем број функционални модели од аспект на посебна прилагодливост на посебните намени за брусење на разни материјали.

Додадовте продукт во кошничка: