Аголни циркулари

Аголен циркулар е електричен алат наменет за сечење односно обработка на дрво, алуминиум или метал. Станува збор за циркулари кои се со поголема маса и поголема моќност и се користат за изработка на поголеми работи.

Додадовте продукт во кошничка: