Рачни циркулари

Рачен циркулар е електричен алат наменет за сечење односно обработка на дрво, алуминиум или метал. Станува забор за алати со помала маса но голема моќност кои се користат за рачно сечење и бробатување на материјали.

Додадовте продукт во кошничка: