Додатоци за бормашини

Во оваа област спаѓаат додатоците кои им помагаат на бормашините да ја завршат својата работа, главна категорија се бургии кои можат да се користат кај електричните и батериски бормашини. Бургиите се изработуваат од цврст метал и наменети се за бушење на различен материјал.

Додадовте продукт во кошничка: