Глодалки ( Ренде )

Глодалки или ренде се електричен алат кој е наменет за глодање ивици, профили или изработка на жлебови. Глодалките најчесто се користат во столарство и градежништво. Глодалиците можат да бида еднорачни или дворачни.

Додадовте продукт во кошничка: