Мултифункционални алати

Мултифункционални алати се алати со повеќе функции. Основна карактеристика која ја имаат овие алати е флексибилна употреба и широк спектар на активности кои со нив можат да се завршат. со помош на заменливите додатоци овозможуваат сечење, брусење, полирање, стругање итн.

Додадовте продукт во кошничка: