Пегли за ПВЦ цевки

Пегла за пвц цевки се уреди кои се користат за поврзување на пластични цевки. Името на пегла за пластични цевки доаѓа од технологијата за висока температура која ја користат како и класичноте пегли. Општата цел на спојувањето со пеглата е да се спојат пластичните цевки една со друга и во таа смисла создавањето на подолги.

Додадовте продукт во кошничка: