Пиштоли за фарбање

Електричен пиштол за фарбање е наменет за нанесување боја на автомобили, дрвени предмети, ѕидови со бои од различни типови. Тие се состојат од пиштол со млазници и сад за бојадисување.

Додадовте продукт во кошничка: