Правосмукалки и дувачи

Индустриски правосмукалки за суво и влажно вшмукување се наменети за вшмукување на течности и цврсти материи, односно работа во работилницата дел од овие правосмукалки се компатиблни за поврзување со алат.

Додадовте продукт во кошничка: