Ударни чекани за дупчење и кршење

Ударни чекани за дупчење и кршење или хилти се алати кои се користат во широка примена, а овие алатки може да бидат електрични или батериски. Наменети се за штемување и кршење. Со нив се користат и соодветни бургии, длета и друга дополнителна опрема. Во зависност од намената може да бидат вибрациини, ударни, SDS Plus и SDS Max

Додадовте продукт во кошничка: