ГРАДИНАРСКИ АЛАТ

Градинарски алат, широк е спектарот на производи кои спаѓаат во групата на алати за градина и опрема. Се работи за уреди за одржување на дворовите и градините, односно за одржување на тревниците, билки, овошје, зеленчук и дрвени билки, пумпање на вода, сечење и цепење на дрво или обработување на земјиште.

Додадовте продукт во кошничка: