Пумпи и агрегати на бензин

Агрегати на бензин се генератори дизајнирани да генерираат потрошувачи на електрична енергија во ситуации кога електричната енергија не е достапна. Нивната моќ е изразена во KW (kWh). Во зависност од моќта тие можат да бидат мобилен инвертер (помала големина) и стационарни.

Додадовте продукт во кошничка: