ПНЕВМАТСКИ АЛАТ

Пневматски алат работи на принципот на компресиран воздух кој врз основа на притисок создава енергија на алатките. Станува збор за цел сет на уреди за различни цели кои можат да ги користат и хобисти и професионалци. За овие алатки да функционираат е потребен компресор.

Додадовте продукт во кошничка: