fbpx

Пневматски пиштоли

Пневматски пиштоли за фарбање, дување, пескарење или пумпање се алатаи кои се наменети за издувување на воздух од ралични модели. Пневматските пиштоли се една од најзначајните групи на пневматски алат.

Додадовте продукт во кошничка: