Дигалки спаѓаат во опрема која е распостранета и ја употребуваат како професоналци така и приватни корисници. Авто дигалките дункционираат на принципот хидраулика односно притисок на течности кои овозможуваат поголема сила.

Додадовте продукт во кошничка: