Пиштоли за силикон и пур пена

Пиштол за силикон се користи за силиконирање на керамика и останати материјали каде е потребно свзрување. Пиштол за пур пена се користи за нанесување на пур пена која е еднокомпонентна и се зацврстува со помош на влагата во воздухот.

Додадовте продукт во кошничка: