Клучеви се рачен алат кој е незамелив при работа на мајсторите но и во секојдневната употреба. Клучевите можат да се поделат на следниве категории: насадни клучеви, гедоре, инбуси, окасти, рачвасти, торекс, комбинирани и др.

Додадовте продукт во кошничка: