ЧЕШМИ И ТУШ БАТЕРИИ

Чешми и туш батерии со или без излив, сетови за туш вгрдни и надградни. чешмите можат да бидат еднорачни или дворачни, целосен асртиман од програмата на ROSAN со 5 години гаранција.

Додадовте продукт во кошничка: