fbpx

Батерии(чешми)

Еднорачни и дворачни батерии(чешми) од програмата на ROSAN со 5 години гарнација.

Додадовте продукт во кошничка:

 • -7%

  Батерија(чешма) за када со висечки и рачен туш ROSAN

   
  • Батерија за када со стабилен туш и ротирачка ружа и рачен туш серија ZERO
            од реномираниот бренд   
  • 5 години гаранција ®
  7.300,00 ден 6.800,00 ден
 • Вградна туш батерија(чешма) со стабилен и рачен туш ROSAN

  • Еднорачна туш батерија со стабилен и рачен туш серија MISTIQUE од реномираниот бренд 
  • Серијата MISTIQUE е модерна и луксузна серија на Росан, масивното тело и тежината на овие славини сами по себе покажуваат висок квалитет. Најмодерните форми се вклопуваат во т.н. “in” трендови во светот на бањата особено ако станува збор за заоблени санитарии.
  • 5 години гаранција ®
  5.600,00 ден
 • -11%

  Еднорачна ѕидна батерија(чешма) за садопер/лавабо ROSAN

  • Еднорачна батерија за садопер серија MISTIQUE од реномираниот бренд 
  • Серијата MISTIQUE е модерна и луксузна серија на Росан, масивното тело и тежината на овие славини сами по себе покажуваат висок квалитет. Најмодерните форми се вклопуваат во т.н. “in” трендови во светот на бањата особено ако станува збор за заоблени санитарии.
  • 5 години гаранција ®
  5.500,00 ден 4.900,00 ден
 • Еднорачна батерија(чешма) за лавабо ROSAN

  • Еднорачна батерија за лавабо серија MISTIQUE од реномираниот бренд 
  • Серијата MISTIQUE е модерна и луксузна серија на Росан, масивното тело и тежината на овие славини сами по себе покажуваат висок квалитет. Најмодерните форми се вклопуваат во т.н. “in” трендови во светот на бањата особено ако станува збор за заоблени санитарии.
  • 5 години гаранција ®
  3.900,00 ден
 • Еднорачна батерија(чешма) за садопер ROSAN

  • Еднорачна батерија за садопер серија MISTIQUE од реномираниот бренд 
  • Серијата MISTIQUE е модерна и луксузна серија на Росан, масивното тело и тежината на овие славини сами по себе покажуваат висок квалитет. Најмодерните форми се вклопуваат во т.н. “in” трендови во светот на бањата особено ако станува збор за заоблени санитарии.
  • 5 години гаранција ®
  4.750,00 ден
 • Еднорачна туш батерија(чешма) за када ROSAN

  • Еднорачна батерија за када со рачен туш серија MISTIQUE од реномираниот бренд 
  • Серијата MISTIQUE е модерна и луксузна серија на Росан, масивното тело и тежината на овие славини сами по себе покажуваат висок квалитет. Најмодерните форми се вклопуваат во т.н. "in" трендови во светот на бањата особено ако станува збор за заоблени санитарии.
  • 5 години гаранција ®
  5.850,00 ден
 • -6%

  Дворачна туш батерија(чешма) со стабилен и рачен туш ROSAN

  • Дворачна туш батерија за када со табилен и рачен туш серија XO од реномираниот бренд 
  • Xo со своите линии е славина помеѓу модерните и рустичните славини,попрво би се квалификувала како модерна чешма со модерни линии, керамичките влошки во телото на батеријата со оваа серија славини ви даваат долгорочна безбедност и елегантно затворање и отворање на чешмите во бањата или кујната !
  • 5 години гаранција ®
  8.000,00 ден 7.500,00 ден
 • Дворачна батерија(чешма) за лавабо ROSAN

  • Дворачна батерија за лавабо серија XO од реномираниот бренд 
  • Xo со своите линии е славина помеѓу модерните и рустичните славини,попрво би се квалификувала како модерна чешма со модерни линии, керамичките влошки во телото на батеријата со оваа серија славини ви даваат долгорочна безбедност и елегантно затворање и отворање на чешмите во бањата или кујната !
  • 5 години гаранција ®
  3.650,00 ден
 • Дворачна батерија(чешма) за садопер ROSAN

  • Дворачна батерија за садопер серија XO од реномираниот бренд 
  • Xo со своите линии е славина помеѓу модерните и рустичните славини,попрво би се квалификувала како модерна чешма со модерни линии, керамичките влошки во телото на батеријата со оваа серија славини ви даваат долгорочна безбедност и елегантно затворање и отворање на чешмите во бањата или кујната !
  • 5 години гаранција ®
  3.900,00 ден
 • -10%

  Дворачна туш батерија(чешма) за када со рачен туш ROSAN

  • Дворачна туш батерија за када со рачен туш серија XO од реномираниот бренд 
  • Xo со своите линии е славина помеѓу модерните и рустичните славини,попрво би се квалификувала како модерна чешма со модерни линии, керамичките влошки во телото на батеријата со оваа серија славини ви даваат долгорочна безбедност и елегантно затворање и отворање на чешмите во бањата или кујната !
  • 5 години гаранција ®
  5.500,00 ден 4.950,00 ден
 • Дворачна батерија(чешма) стоечка со краток излив ROSAN

  • Дворачна батерија стоечка со краток излив серија NOSTALGIJA од реномираниот бренд 
  • Серијата NOSTALGIJA ги опфаќа вистинските антиквитети односно уникатни форми и рустични изливи. Ако сакате да ја освежите вашата стара бања или да направите бања во старомоден стил серијата носталгија е вистинскиот избор за вас !
  • 5 години гаранција ®
  2.800,00 ден
 • Дворачна батерија(чешма) за лавабо ROSAN

  • Дворачна батерија за лавабо серија NOSTALGIJA од реномираниот бренд 
  • Серијата NOSTALGIJA ги опфаќа вистинските антиквитети односно уникатни форми и рустични изливи. Ако сакате да ја освежите вашата стара бања или да направите бања во старомоден стил серијата носталгија е вистинскиот избор за вас !
  • 5 години гаранција ®
  2.300,00 ден