fbpx
Додадовте продукт во кошничка:

 • Дворачна батерија(чешма) стоечка со краток излив ROSAN

  • Дворачна батерија стоечка со краток излив серија NOSTALGIJA од реномираниот бренд 
  • Серијата NOSTALGIJA ги опфаќа вистинските антиквитети односно уникатни форми и рустични изливи. Ако сакате да ја освежите вашата стара бања или да направите бања во старомоден стил серијата носталгија е вистинскиот избор за вас !
  • 5 години гаранција ®
  2.800,00 ден
 • Дворачна батерија(чешма) за лавабо ROSAN

  • Дворачна батерија за лавабо серија NOSTALGIJA од реномираниот бренд 
  • Серијата NOSTALGIJA ги опфаќа вистинските антиквитети односно уникатни форми и рустични изливи. Ако сакате да ја освежите вашата стара бања или да направите бања во старомоден стил серијата носталгија е вистинскиот избор за вас !
  • 5 години гаранција ®
  2.300,00 ден
 • Дворачна батерија(чешма) стоечка 200 мм ROSAN

  • Дворачна батерија стоечка 200мм серија NOSTALGIJA од реномираниот бренд 
  • Серијата NOSTALGIJA ги опфаќа вистинските антиквитети односно уникатни форми и рустични изливи. Ако сакате да ја освежите вашата стара бања или да направите бања во старомоден стил серијата носталгија е вистинскиот избор за вас !
  • 5 години гаранција ®
  2.000,00 ден
 • Дворачна туш батерија(чешма) со стабилен и рачен туш ROSAN

  • Дворачна туш батерија со стабилен и рачен туш серија NOSTALGIJA од реномираниот бренд 
  • Серијата NOSTALGIJA ги опфаќа вистинските антиквитети односно уникатни форми и рустични изливи. Ако сакате да ја освежите вашата стара бања или да направите бања во старомоден стил серијата носталгија е вистинскиот избор за вас !
  • 5 години гаранција ®
  6.400,00 ден
 • -11%

  Дворачна туш батерија(чешма) со рачен туш ROSAN

  • Дворачна туш батерија со рачен туш серија NOSTALGIJA од реномираниот бренд 
  • Серијата NOSTALGIJA ги опфаќа вистинските антиквитети односно уникатни форми и рустични изливи. Ако сакате да ја освежите вашата стара бања или да направите бања во старомоден стил серијата носталгија е вистинскиот избор за вас !
  • 5 години гаранција ®
  3.800,00 ден 3.400,00 ден