fbpx
Додадовте продукт во кошничка:

 • -12%

  Еднорачен вграден туш+рачен туш ROSAN

  • Еднорачен вграден туш + рачен туш серија QUADRO од реномиранит бренд 
  • Ако планирате бања во коцкаст стил, постои серија QUADRO која совршено се вклопува во најновите трендови во бањата. Чешмите во овој стил се модерни и многу детално обработени
  • 5 години гаранција ®
  7.500,00 ден 6.600,00 ден
 • -6%

  Батерија(чешма) за када со стабилен и рачен туш ROSAN

  • Еднорачна туш батерија за када со стабилен и рачен туш серија QUADRO од реномиранит бренд 
  • Ако планирате бања во коцкаст стил, постои серија QUADRO која совршено се вклопува во најновите трендови во бањата. Чешмите во овој стил се модерни и многу детално обработени
  • 5 години гаранција ®
  8.800,00 ден 8.250,00 ден
 • -13%

  Еднорачна батерија(чешма) за садопер 3црева ROSAN

  • Еднорачна батерија за садопер 3 црева QUADRO од реномиранит бренд 
  • Ако планирате бања во коцкаст стил, постои серија QUADRO која совршено се вклопува во најновите трендови во бањата. Чешмите во овој стил се модерни и многу детално обработени
  • 5 години гаранција ®
  6.000,00 ден 5.200,00 ден
 • -10%

  Еднорачна батерија(чешма) за лавабо ROSAN

  • Еднорачна батерија за лавабо серија QUADRO од реномиранит бренд 
  • Ако планирате бања во коцкаст стил, постои серија QUADRO која совршено се вклопува во најновите трендови во бањата. Чешмите во овој стил се модерни и многу детално обработени
  • 5 години гаранција ®
  4.200,00 ден 3.800,00 ден
 • -9%

  Еднорачна батерија(чешма) за када со рачен туш ROSAN

  • Еднорачна туш батерија за када со рачен туш серија QUADRO од реномиранит бренд 
  • Ако планирате бања во коцкаст стил, постои серија QUADRO која совршено се вклопува во најновите трендови во бањата. Чешмите во овој стил се модерни и многу детално обработени
  • 5 години гаранција ®
  6.300,00 ден 5.750,00 ден