fbpx
Додадовте продукт во кошничка:

 • Еднорачна туш батерија(чешма)(бела)+стабилен и рачен туш

  • Еднорачна батерија за када (бела) со стабилен и рачен туш серија STOLZ од реномираниот бренд
  • Производите од серијата STOLZ се модерни, современи, заоблени и остри, во серијата на STOLZ е обезбеден највисокиот можен квалитет на производот со користење на најдобрите суровини и делови.
  • 5 години гаранција ®
  7.900,00 ден
 • Батерија(чешма) за садопер (бела) 3црева ROSAN

  • Еднорачна батерија за садопер (бела) 3црева  серија STOLZ од реномираниот бренд 
  • Производите од серијата STOLZ се модерни, современи, заоблени и остри, во серијата на STOLZ е обезбеден највисокиот можен квалитет на производот со користење на најдобрите суровини и делови.
  • 5 години гаранција ®
  3.900,00 ден
 • Еднорачна туш батерија(чешма) за када (бела) ROSAN

  • Еднорачна туш батерија за када (бела) серија STOLZ од реномираниот бренд 
  • Производите од серијата STOLZ се модерни, современи, заоблени и остри, во серијата на STOLZ е обезбеден највисокиот можен квалитет на производот со користење на најдобрите суровини и делови.
  • 5 години гаранција ®
  4.300,00 ден
 • Батерија(чешма) за лавабо (бела) ROSAN

  • Еднорачна батерија за лавабо (бела) серија STOLZ од реномираниот бренд 
  • Производите од серијата STOLZ се модерни, современи, заоблени и остри, во серијата на STOLZ е обезбеден највисокиот можен квалитет на производот со користење на најдобрите суровини и делови.
  • 5 години гаранција ®
  3.300,00 ден
 • Батерија(чешма) за садопер (црна) 3црева ROSAN

  • Еднорачна батерија за садопер 3црева  серија STOLZ од реномираниот бренд 
  • Производите од серијата STOLZ се модерни, современи, заоблени и остри, во серијата на STOLZ е обезбеден највисокиот можен квалитет на производот со користење на најдобрите суровини и делови.
  • 5 години гаранција ®
  3.650,00 ден
 • -5%

  Еднорачна батерија(чешма) за када (црна) ROSAN

  • Еднорачна туш батерија за када серија STOLZ од реномираниот бренд 
  • Производите од серијата STOLZ се модерни, современи, заоблени и остри, во серијата на STOLZ е обезбеден највисокиот можен квалитет на производот со користење на најдобрите суровини и делови.
  • 5 години гаранција ®
  4.100,00 ден 3.900,00 ден
 • -9%

  Батерија(чешма) за умивалник (црна рачка) ROSAN

  • Еднорачна батерија за лавабо (црна) серија STOLZ од реномираниот бренд 
  • Производите од серијата STOLZ се модерни, современи, заоблени и остри, во серијата на STOLZ е обезбеден највисокиот можен квалитет на производот со користење на најдобрите суровини и делови.
  • 5 години гаранција ®
  3.200,00 ден 2.900,00 ден
 • -6%

  Вградна батерија(чешма) со излив+вграден и рачен туш ROSAN

  • Еднорачна вградна батерија за када со излив + вграден и рачен туш ф220 мм серија STOLZ од реномираниот бренд 
  • Производите од серијата STOLZ се модерни, современи, заоблени и остри, во серијата на STOLZ е обезбеден највисокиот можен квалитет на производот со користење на најдобрите суровини и делови.
  • 5 години гаранција ®
  7.300,00 ден 6.850,00 ден
 • Вградна батерија(чешма) со вграден и рачен туш ф220 ROSAN

  • Еднорачна вградна батерија за када со вграден и рачен туш ф220 мм серија STOLZ од реномираниот бренд 
  • Производите од серијата STOLZ се модерни, современи, заоблени и остри, во серијата на STOLZ е обезбеден највисокиот можен квалитет на производот со користење на најдобрите суровини и делови.
  • 5 години гаранција ®
  5.350,00 ден
 • -7%

  Вградна батерија(чешма) со излив и вграден туш 250х250 ROSAN

  • Еднорачна вградна батерија за када со излив и вграден туш 250х250 серија STOLZ од реномираниот бренд 
  • Производите од серијата STOLZ се модерни, современи, заоблени и остри, во серијата на STOLZ е обезбеден највисокиот можен квалитет на производот со користење на најдобрите суровини и делови.
  • 5 години гаранција ®
  7.300,00 ден 6.800,00 ден
 • -7%

  Вградна батерија(чешма) со излив и вграден туш ROSAN

  • Еднорачна вградна батерија за када со излив и и вграден туш ф 220мм серија STOLZ од реномираниот бренд 
  • Производите од серијата STOLZ се модерни, современи, заоблени и остри, во серијата на STOLZ е обезбеден највисокиот можен квалитет на производот со користење на најдобрите суровини и делови.
  • 5 години гаранција ®
  6.250,00 ден 5.800,00 ден
 • -6%

  Вградна батерија(чешма) со излив и рачен туш ROSAN

  • Еднорачна вградна батерија за када со излив и рачен туш 250х250 серија STOLZ од реномираниот бренд 
  • Производите од серијата STOLZ се модерни, современи, заоблени и остри, во серијата на STOLZ е обезбеден највисокиот можен квалитет на производот со користење на најдобрите суровини и делови.
  • 5 години гаранција ®
  5.250,00 ден 4.950,00 ден