fbpx

Чешми за купатило

Голем избор на батерии(чешми) за лавабо, модерни и ретро модели од програма на ROSAN.

Додадовте продукт во кошничка:

 • -11%

  Еднорачна ѕидна батерија(чешма) за садопер/лавабо ROSAN

  • Еднорачна батерија за садопер серија MISTIQUE од реномираниот бренд 
  • Серијата MISTIQUE е модерна и луксузна серија на Росан, масивното тело и тежината на овие славини сами по себе покажуваат висок квалитет. Најмодерните форми се вклопуваат во т.н. “in” трендови во светот на бањата особено ако станува збор за заоблени санитарии.
  • 5 години гаранција ®
  5.500,00 ден 4.900,00 ден
 • Еднорачна батерија(чешма) за лавабо ROSAN

  • Еднорачна батерија за лавабо серија MISTIQUE од реномираниот бренд 
  • Серијата MISTIQUE е модерна и луксузна серија на Росан, масивното тело и тежината на овие славини сами по себе покажуваат висок квалитет. Најмодерните форми се вклопуваат во т.н. “in” трендови во светот на бањата особено ако станува збор за заоблени санитарии.
  • 5 години гаранција ®
  3.900,00 ден
 • Дворачна батерија(чешма) за лавабо ROSAN

  • Дворачна батерија за лавабо серија XO од реномираниот бренд 
  • Xo со своите линии е славина помеѓу модерните и рустичните славини,попрво би се квалификувала како модерна чешма со модерни линии, керамичките влошки во телото на батеријата со оваа серија славини ви даваат долгорочна безбедност и елегантно затворање и отворање на чешмите во бањата или кујната !
  • 5 години гаранција ®
  3.650,00 ден
 • Дворачна батерија(чешма) стоечка со краток излив ROSAN

  • Дворачна батерија стоечка со краток излив серија NOSTALGIJA од реномираниот бренд 
  • Серијата NOSTALGIJA ги опфаќа вистинските антиквитети односно уникатни форми и рустични изливи. Ако сакате да ја освежите вашата стара бања или да направите бања во старомоден стил серијата носталгија е вистинскиот избор за вас !
  • 5 години гаранција ®
  2.800,00 ден
 • Дворачна батерија(чешма) за лавабо ROSAN

  • Дворачна батерија за лавабо серија NOSTALGIJA од реномираниот бренд 
  • Серијата NOSTALGIJA ги опфаќа вистинските антиквитети односно уникатни форми и рустични изливи. Ако сакате да ја освежите вашата стара бања или да направите бања во старомоден стил серијата носталгија е вистинскиот избор за вас !
  • 5 години гаранција ®
  2.300,00 ден
 • Дворачна батерија(чешма) стоечка 200 мм ROSAN

  • Дворачна батерија стоечка 200мм серија NOSTALGIJA од реномираниот бренд 
  • Серијата NOSTALGIJA ги опфаќа вистинските антиквитети односно уникатни форми и рустични изливи. Ако сакате да ја освежите вашата стара бања или да направите бања во старомоден стил серијата носталгија е вистинскиот избор за вас !
  • 5 години гаранција ®
  2.000,00 ден
 • -10%

  Еднорачна батерија(чешма) за лавабо ROSAN

  • Еднорачна батерија за лавабо серија QUADRO од реномиранит бренд 
  • Ако планирате бања во коцкаст стил, постои серија QUADRO која совршено се вклопува во најновите трендови во бањата. Чешмите во овој стил се модерни и многу детално обработени
  • 5 години гаранција ®
  4.200,00 ден 3.800,00 ден
 • Батерија(чешма) за лавабо (бела) ROSAN

  • Еднорачна батерија за лавабо (бела) серија STOLZ од реномираниот бренд 
  • Производите од серијата STOLZ се модерни, современи, заоблени и остри, во серијата на STOLZ е обезбеден највисокиот можен квалитет на производот со користење на најдобрите суровини и делови.
  • 5 години гаранција ®
  3.300,00 ден
 • -5%

  Еднорачна батерија(чешма) за када (црна) ROSAN

  • Еднорачна туш батерија за када серија STOLZ од реномираниот бренд 
  • Производите од серијата STOLZ се модерни, современи, заоблени и остри, во серијата на STOLZ е обезбеден највисокиот можен квалитет на производот со користење на најдобрите суровини и делови.
  • 5 години гаранција ®
  4.100,00 ден 3.900,00 ден
 • -9%

  Батерија(чешма) за умивалник (црна рачка) ROSAN

  • Еднорачна батерија за лавабо (црна) серија STOLZ од реномираниот бренд 
  • Производите од серијата STOLZ се модерни, современи, заоблени и остри, во серијата на STOLZ е обезбеден највисокиот можен квалитет на производот со користење на најдобрите суровини и делови.
  • 5 години гаранција ®
  3.200,00 ден 2.900,00 ден
 • Еднорачна батерија(чешма) за садопер ROSAN

  • Еднорачна батерија за садопер со 3 црева серија STOLZ од реномираниот бренд 
  • Производите од серијата STOLZ се модерни, современи, заоблени и остри, во серијата на STOLZ е обезбеден највисокиот можен квалитет на производот со користење на најдобрите суровини и делови.
  • 5 години гаранција ®
  3.600,00 ден
 • -9%

  Еднорачна батерија(чешма) за лавабо ROSAN

  • Еднорачна батерија за лавабо серија STOLZ од реномираниот бренд 
  • Производите од серијата STOLZ се модерни, современи, заоблени и остри, во серијата на STOLZ е обезбеден највисокиот можен квалитет на производот со користење на најдобрите суровини и делови.
  • 5 години гаранција ®
  3.200,00 ден 2.900,00 ден