fbpx

Чешми за туш

Батерии(чешми) за када и туш кабина, еднорачни или дворачни од реномираниот бренд ROSAN.

Додадовте продукт во кошничка:

 • -7%

  Батерија(чешма) за када со висечки и рачен туш ROSAN

   
  • Батерија за када со стабилен туш и ротирачка ружа и рачен туш серија ZERO
            од реномираниот бренд   
  • 5 години гаранција ®
  7.300,00 ден 6.800,00 ден
 • Вградна туш батерија(чешма) со стабилен и рачен туш ROSAN

  • Еднорачна туш батерија со стабилен и рачен туш серија MISTIQUE од реномираниот бренд 
  • Серијата MISTIQUE е модерна и луксузна серија на Росан, масивното тело и тежината на овие славини сами по себе покажуваат висок квалитет. Најмодерните форми се вклопуваат во т.н. “in” трендови во светот на бањата особено ако станува збор за заоблени санитарии.
  • 5 години гаранција ®
  5.600,00 ден
 • Еднорачна туш батерија(чешма) за када ROSAN

  • Еднорачна батерија за када со рачен туш серија MISTIQUE од реномираниот бренд 
  • Серијата MISTIQUE е модерна и луксузна серија на Росан, масивното тело и тежината на овие славини сами по себе покажуваат висок квалитет. Најмодерните форми се вклопуваат во т.н. "in" трендови во светот на бањата особено ако станува збор за заоблени санитарии.
  • 5 години гаранција ®
  5.850,00 ден
 • -6%

  Дворачна туш батерија(чешма) со стабилен и рачен туш ROSAN

  • Дворачна туш батерија за када со табилен и рачен туш серија XO од реномираниот бренд 
  • Xo со своите линии е славина помеѓу модерните и рустичните славини,попрво би се квалификувала како модерна чешма со модерни линии, керамичките влошки во телото на батеријата со оваа серија славини ви даваат долгорочна безбедност и елегантно затворање и отворање на чешмите во бањата или кујната !
  • 5 години гаранција ®
  8.000,00 ден 7.500,00 ден
 • -10%

  Дворачна туш батерија(чешма) за када со рачен туш ROSAN

  • Дворачна туш батерија за када со рачен туш серија XO од реномираниот бренд 
  • Xo со своите линии е славина помеѓу модерните и рустичните славини,попрво би се квалификувала како модерна чешма со модерни линии, керамичките влошки во телото на батеријата со оваа серија славини ви даваат долгорочна безбедност и елегантно затворање и отворање на чешмите во бањата или кујната !
  • 5 години гаранција ®
  5.500,00 ден 4.950,00 ден
 • Дворачна туш батерија(чешма) со стабилен и рачен туш ROSAN

  • Дворачна туш батерија со стабилен и рачен туш серија NOSTALGIJA од реномираниот бренд 
  • Серијата NOSTALGIJA ги опфаќа вистинските антиквитети односно уникатни форми и рустични изливи. Ако сакате да ја освежите вашата стара бања или да направите бања во старомоден стил серијата носталгија е вистинскиот избор за вас !
  • 5 години гаранција ®
  6.400,00 ден
 • -11%

  Дворачна туш батерија(чешма) со рачен туш ROSAN

  • Дворачна туш батерија со рачен туш серија NOSTALGIJA од реномираниот бренд 
  • Серијата NOSTALGIJA ги опфаќа вистинските антиквитети односно уникатни форми и рустични изливи. Ако сакате да ја освежите вашата стара бања или да направите бања во старомоден стил серијата носталгија е вистинскиот избор за вас !
  • 5 години гаранција ®
  3.800,00 ден 3.400,00 ден
 • -12%

  Еднорачен вграден туш+рачен туш ROSAN

  • Еднорачен вграден туш + рачен туш серија QUADRO од реномиранит бренд 
  • Ако планирате бања во коцкаст стил, постои серија QUADRO која совршено се вклопува во најновите трендови во бањата. Чешмите во овој стил се модерни и многу детално обработени
  • 5 години гаранција ®
  7.500,00 ден 6.600,00 ден
 • -6%

  Батерија(чешма) за када со стабилен и рачен туш ROSAN

  • Еднорачна туш батерија за када со стабилен и рачен туш серија QUADRO од реномиранит бренд 
  • Ако планирате бања во коцкаст стил, постои серија QUADRO која совршено се вклопува во најновите трендови во бањата. Чешмите во овој стил се модерни и многу детално обработени
  • 5 години гаранција ®
  8.800,00 ден 8.250,00 ден
 • -9%

  Еднорачна батерија(чешма) за када со рачен туш ROSAN

  • Еднорачна туш батерија за када со рачен туш серија QUADRO од реномиранит бренд 
  • Ако планирате бања во коцкаст стил, постои серија QUADRO која совршено се вклопува во најновите трендови во бањата. Чешмите во овој стил се модерни и многу детално обработени
  • 5 години гаранција ®
  6.300,00 ден 5.750,00 ден
 • Еднорачна туш батерија(чешма)(бела)+стабилен и рачен туш

  • Еднорачна батерија за када (бела) со стабилен и рачен туш серија STOLZ од реномираниот бренд
  • Производите од серијата STOLZ се модерни, современи, заоблени и остри, во серијата на STOLZ е обезбеден највисокиот можен квалитет на производот со користење на најдобрите суровини и делови.
  • 5 години гаранција ®
  7.900,00 ден
 • Еднорачна туш батерија(чешма) за када (бела) ROSAN

  • Еднорачна туш батерија за када (бела) серија STOLZ од реномираниот бренд 
  • Производите од серијата STOLZ се модерни, современи, заоблени и остри, во серијата на STOLZ е обезбеден највисокиот можен квалитет на производот со користење на најдобрите суровини и делови.
  • 5 години гаранција ®
  4.300,00 ден