fbpx
Додадовте продукт во кошничка:

 • GEBERIT високо монтажно казанче AP112

   
  • Geberit пред ѕидно казанче AP112, старт / стоп испирање, приклучок за вода странично лево или десно или позади во средината, најпопуларeн модел на GEBERIT кој претходно се нарекувава Фонтана - како звучи убаво - особено за нас! Во конкретниот случај, станува збор за високо монтажно казанче кое е направено од најсовремена пластика а се подразбира и со внатрешна изолација на стиропор
  1.650,00 ден
 • GEBERIT Ниско монтажно казанче AP110

   
  • Geberit пред ѕидно казанче AP110 старт / стоп испирање , казанчето AP110 е најпродаванато пред ѕидно нискомонтажно казанче на GEBERIT. Со своите компактни линии и функција за старт / стоп покрај модерениот дизајн исто така обезбедува можност за заштеда на вода. Ако сакате сигурно пред ѕидно казанче AP110 Rio е вистинското решение за вас.
  1.600,00 ден
 • -9%

  Гранитен садопер ф 51 SANITEC

  • Кујнски садопер направен од природни минерални гранитни и сложени смоли. Елегантен дизајн со 1 мултифункционален сад. Надворешни димензии 50,7cm и максимална длабочина на садот 20 см. Вградена чаша-табла од 50 см придружувана од дренажен залисток со систем за прелевање со вклучени соодветните сифони со хромиран завршеток. Достапно во 5 гранитни бои.
  10.000,00 ден 9.100,00 ден
 • Гранитен садопер 60х50 SANITEC

  • Кујнски садопер направен од природни минерални гранитни и сложени смоли. Практичен дизајн со 1 мултифункционална чинија. Надворешни димензии 59,7cm X 49,7cm и максимална длабочина на садот 20 см. Вградена чаша-табла од 60 см придружувана од дренажен залисток со систем за прелевање со вклучени соодветните сифони со хромиран завршеток. Достапно во 3 гранитни бои.
  11.200,00 ден
 • Гранитен садопер правоаголен 79х50 SANITEC

  • Кујнски садопер направен од природни минерални гранитни и сложени смоли. Практичен дизајн со 1 мултифункционална чинија. Надворешни димензии 78,7cm X 49,7cm и максимална длабочина на садот 20 см. Вградена чаша-табла од 80 см придружувана од дренажен залисток со систем за прелевање со вклучени соодветните сифони со хромиран завршеток. Достапно во 3 гранитни бои.
  11.200,00 ден
 • -9%

  Гранитен садопер со одморалиште 79х50 SANITEC

   
  • Кујнски садопер направен од природни минерални гранитни и сложени смоли. Практичен дизајн со 1 чинија (1 употреблива површина и 1 површина за цедење). Надворешни димензии 78,7cm X 49,7cm и максимална длабочина на садот 20 см. Вградена чаша-табла од 40 см придружувана од дренажен залисток со систем за прелевање со вклучени соодветните сифони со хромиран завршеток. Достапно во 5 гранитни бои.
  10.900,00 ден 9.900,00 ден
 • -8%

  Гранитен дупли садопер 100х50 SANITEC

   
  • Кујнски садопер направен од природни минерални гранитни и сложени смоли. Удобен дизајн со 2 чинии (1 употреблив и 1 хигиенски(комунален)), одводна површина и пространост за монтажа на диспензерот. Надворешни димензии 99,7 см х 49,7 см и максимална длабочина на садот 20 см. Вградена чаша-табла од 60 см придружувана од дренажен залисток со систем за прелевање со вклучени соодветните сифони со хромиран завршеток. Достапно во 5 гранитни бои.
  12.500,00 ден 11.500,00 ден