fbpx

Гранитни садопери

Гранитните садопери се изработуваа од композотин материјал во кој главни состојки се кварц и гранит поради тоа овие сапоре се наречени гранитни садопери.

Додадовте продукт во кошничка:

 • -9%

  Гранитен садопер ф 51 SANITEC

  • Кујнски садопер направен од природни минерални гранитни и сложени смоли. Елегантен дизајн со 1 мултифункционален сад. Надворешни димензии 50,7cm и максимална длабочина на садот 20 см. Вградена чаша-табла од 50 см придружувана од дренажен залисток со систем за прелевање со вклучени соодветните сифони со хромиран завршеток. Достапно во 5 гранитни бои.
  10.000,00 ден 9.100,00 ден
 • Гранитен садопер 60х50 SANITEC

  • Кујнски садопер направен од природни минерални гранитни и сложени смоли. Практичен дизајн со 1 мултифункционална чинија. Надворешни димензии 59,7cm X 49,7cm и максимална длабочина на садот 20 см. Вградена чаша-табла од 60 см придружувана од дренажен залисток со систем за прелевање со вклучени соодветните сифони со хромиран завршеток. Достапно во 3 гранитни бои.
  11.200,00 ден
 • Гранитен садопер правоаголен 79х50 SANITEC

  • Кујнски садопер направен од природни минерални гранитни и сложени смоли. Практичен дизајн со 1 мултифункционална чинија. Надворешни димензии 78,7cm X 49,7cm и максимална длабочина на садот 20 см. Вградена чаша-табла од 80 см придружувана од дренажен залисток со систем за прелевање со вклучени соодветните сифони со хромиран завршеток. Достапно во 3 гранитни бои.
  11.200,00 ден
 • -9%

  Гранитен садопер со одморалиште 79х50 SANITEC

   
  • Кујнски садопер направен од природни минерални гранитни и сложени смоли. Практичен дизајн со 1 чинија (1 употреблива површина и 1 површина за цедење). Надворешни димензии 78,7cm X 49,7cm и максимална длабочина на садот 20 см. Вградена чаша-табла од 40 см придружувана од дренажен залисток со систем за прелевање со вклучени соодветните сифони со хромиран завршеток. Достапно во 5 гранитни бои.
  10.900,00 ден 9.900,00 ден
 • -8%

  Гранитен дупли садопер 100х50 SANITEC

   
  • Кујнски садопер направен од природни минерални гранитни и сложени смоли. Удобен дизајн со 2 чинии (1 употреблив и 1 хигиенски(комунален)), одводна површина и пространост за монтажа на диспензерот. Надворешни димензии 99,7 см х 49,7 см и максимална длабочина на садот 20 см. Вградена чаша-табла од 60 см придружувана од дренажен залисток со систем за прелевање со вклучени соодветните сифони со хромиран завршеток. Достапно во 5 гранитни бои.
  12.500,00 ден 11.500,00 ден