fbpx
Додадовте продукт во кошничка:

 • GEBERIT високо монтажно казанче AP112

   
  • Geberit пред ѕидно казанче AP112, старт / стоп испирање, приклучок за вода странично лево или десно или позади во средината, најпопуларeн модел на GEBERIT кој претходно се нарекувава Фонтана - како звучи убаво - особено за нас! Во конкретниот случај, станува збор за високо монтажно казанче кое е направено од најсовремена пластика а се подразбира и со внатрешна изолација на стиропор
  1.650,00 ден
 • GEBERIT Ниско монтажно казанче AP110

   
  • Geberit пред ѕидно казанче AP110 старт / стоп испирање , казанчето AP110 е најпродаванато пред ѕидно нискомонтажно казанче на GEBERIT. Со своите компактни линии и функција за старт / стоп покрај модерениот дизајн исто така обезбедува можност за заштеда на вода. Ако сакате сигурно пред ѕидно казанче AP110 Rio е вистинското решение за вас.
  1.600,00 ден