fbpx

Електрика

Додадовте продукт во кошничка:

 • -13%

  Индикатор за купатило вер.со шуко(premier) METALKA

   
  • Инсталација: Монтажа на ѕид во монтажната кутија 141x77 mm испорачана со прекинувачот
  • Номинални вредности: 16A / 250V спојки, 16AX / 250V прекинати прекинувачи
  • Степен на заштита: IP20
  • Димензии: 95x158 милиметри
  • Тип на поврзување: прицврстен
  • Материјал за подлогата: керамика
  • Боја: бела
  460,00 ден 400,00 ден
 • -13%

  Индикатор за купатило вер./сер.(royal) METALKA

   
  • Инсталација: Монтажа на ѕид во монтажната кутија 141x77 mm испорачана со прекинувачот
  • Номинални вредности: 10AX / 250V спојување, 16AX / 250V флексибилни спојки
  • Степен на заштита: IP20
  • Димензии: 96x158 милиметри
  • Тип на конекција: завртки
  • Материјал за составување: Сериски прекинувач-пластика (поликарбонат); спојка-керамички спојки
  • Боја: бела
  460,00 ден 400,00 ден
 • -13%

  Индикатор за купатило вер.(royal) METALKA

   
  • Инсталација: Монтажа на ѕид во монтажната кутија 141x77 mm испорачана со прекинувачот
  • Номинални вредности: 10AX / 250V спојување, 16AX / 250V флексибилни спојки
  • Степен на заштита: IP20
  • Димензии: 96x158 милиметри
  • Тип на конекција: завртки
  • Материјал за подредување: спојка-пластика (поликарбонат)
  • Заштита: преклопни спојки-керамика
  • Боја: бела
  460,00 ден 400,00 ден
 • -13%

  Индикатор за купатило вер./сер.(status) METALKA

   
  • Инсталација: Монтажа на ѕид во монтажната кутија 141x77 mm испорачана со прекинувачот
  • Номинални вредности: 10AX / 250V спојување, 16AX / 250V флексибилни спојки
  • Степен на заштита: IP20
  • Димензии: 96x158 милиметри
  • Тип на конекција: завртки
  • Материјал за составување: Сериски прекинувач-пластика (поликарбонат); спојка-керамички спојки
  • Боја: бела
  460,00 ден 400,00 ден
 • -16%

  Индикатор за купатило вер./сер.(premier) METALKA

   
  • Инсталација: Монтажа на ѕид во монтажната кутија 141x77 mm испорачана со прекинувачот
  • Номинални вредности: 10AX / 250V спојување, 16AX / 250V флексибилни спојки
  • Степен на заштита: IP20
  • Димензии: 95x158 милиметри
  • Тип на конекција: завртки
  • Материјал за составување: Сериски прекинувач-пластика (поликарбонат); спојка-керамички спојки
  • Боја: бела
  450,00 ден 380,00 ден
 • -16%

  Индикатор за купатило вер.(premier) METALKA

   
  • Инсталација: Монтажа на ѕид во монтажната кутија 141x77 mm испорачана со прекинувачот
  • Номинални вредности: 10AX / 250V спојување, 16AX / 250V флексибилни спојки
  • Степен на заштита: IP20
  • Димензии: 95x158 милиметри
  • Тип на конекција: завртки
  • Материјал за подредување: спојка-пластика (поликарбонат); спојка-керамички спојки
  • Боја: бела
  450,00 ден 380,00 ден
 • -16%

  Индикатор за купатило (premier) METALKA

   
  • Инсталација: Монтажа на ѕид во монтажната кутија 141x77 mm испорачана со прекинувачот
  • Номинални вредности: 16AX / 250V
  • Степен на заштита: IP20
  • Димензии: 158x95 милиметри
  • Тип на поврзување: прицврстен
  • Материјал за подлогата: керамика
  • Боја: бела
  450,00 ден 380,00 ден
 • -15%

  ОГ трофазен штекер (SET Q) METALKA

   
  • Инсталација: монтажа на ѕид
  • Номинални вредности: 16A / 440V
  • Степен на заштита: IP44
  • Димензии: 89х80 мм
  • Тип на конекција: завртки
  • Терен: со контакт со земја
  • Материјал за подредување: керамика
  • Боја: бела
  200,00 ден 170,00 ден
 • -13%

  ОГ дупли шуко штекер (SET Q) METALKA

   
  • Инсталација: монтажа на ѕид
  • Номинални вредности: 16A / 250V
  • Степен на заштита: IP44
  • Димензии: 130x80 mm
  • Тип на конекција: завртки
  • Терен: со контакт со земја
  • Материјал за подредување: керамика
  • Боја: бела
  230,00 ден 200,00 ден
 • -13%

  ОГ шуко штекер (SET Q) METALKA

   
  • Инсталација: монтажа на ѕид
  • Номинални вредности: 16A / 250V
  • Степен на заштита: IP44
  • Димензии: 70х80 мм
  • Тип на конекција: завртки
  • Терен: со контакт со земја
  • Материјал за подредување: керамика
  • Боја: бела
  150,00 ден 130,00 ден
 • -13%

  Прекинувач ОГ наизменичен (SET Q) METALKA

   
  • Инсталација: монтажа на ѕид
  • Номинални вредности: 10AX / 250V
  • Степен на заштита: IP44
  • Димензии: 70х80 мм
  • Тип на конекција: без завртка
  • Материјал за подредување: пластика (поликарбонат)
  • Боја: бела
  160,00 ден 140,00 ден
 • -13%

  Прекинувач ОГ (SET Q) METALKA

   
  • Инсталација: монтажа на ѕид
  • Номинални вредности: 10AX / 250V
  • Степен на заштита: IP44
  • Димензии: 70х80 мм
  • Тип на конекција: без завртка
  • Материјал за подредување: пластика (поликарбонат)
  • Боја: бела
  150,00 ден 130,00 ден