fbpx

Утикачи и штекери

Додадовте продукт во кошничка:

 • -15%

  ОГ трофазен штекер (SET Q) METALKA

   
  • Инсталација: монтажа на ѕид
  • Номинални вредности: 16A / 440V
  • Степен на заштита: IP44
  • Димензии: 89х80 мм
  • Тип на конекција: завртки
  • Терен: со контакт со земја
  • Материјал за подредување: керамика
  • Боја: бела
  200,00 ден 170,00 ден
 • -13%

  ОГ дупли шуко штекер (SET Q) METALKA

   
  • Инсталација: монтажа на ѕид
  • Номинални вредности: 16A / 250V
  • Степен на заштита: IP44
  • Димензии: 130x80 mm
  • Тип на конекција: завртки
  • Терен: со контакт со земја
  • Материјал за подредување: керамика
  • Боја: бела
  230,00 ден 200,00 ден
 • -13%

  ОГ шуко штекер (SET Q) METALKA

   
  • Инсталација: монтажа на ѕид
  • Номинални вредности: 16A / 250V
  • Степен на заштита: IP44
  • Димензии: 70х80 мм
  • Тип на конекција: завртки
  • Терен: со контакт со земја
  • Материјал за подредување: керамика
  • Боја: бела
  150,00 ден 130,00 ден
 • -17%

  Штекер шуко со капак (royal) METALKA

   
  • Инсталација: Монтирање во ѕидот на монтажната кутија Ø60 mm
  • Номинални вредности: 16A / 250V
  • Степен на заштита: IP20
  • Димензии: 86х80 мм
  • Тип на поврзување: прицврстен
  • Заземјување: Со заземјување контакт
  • Материјал за подлогата: керамика
  • Боја: бела
  180,00 ден 150,00 ден
 • -11%

  Дупли шуко КЕРАМИКА (royal) METALKA

   
  • Инсталација: Монтирање во ѕидот на монтажната кутија Ø60 mm
  • Номинални вредности: 16A / 250V
  • Степен на заштита: IP20
  • Димензии: 80x96 милиметри
  • Тип на поврзување: прицврстен
  • Заземјување: Со заземјување контакт
  • Материјал на подлогата: пластика (поликарбонат)
  • Боја: бела
  190,00 ден 170,00 ден
 • -15%

  Трофазен штекер (royal) METALKA

   
  • Инсталација: Монтирање до ѕидот во монтажната кутија Ø78 mm
  • Номинални вредности: 16A / 440V
  • Степен на заштита: IP20
  • Димензии: 96х80 мм
  • Тип на поврзување: прицврстен
  • Заземјување: Со заземјување контакт
  • Материјал за подлогата: керамика
  • Боја: бела
  200,00 ден 170,00 ден
 • -15%

  Шуко штекер (royal) METALKA

   
  • Инсталација: Монтирање во ѕидот на монтажната кутија Ø60 mm
  • Номинални вредности: 16A / 250V
  • Степен на заштита: IP20
  • Димензии: 86х80 мм
  • Тип на поврзување: прицврстен
  • Заземјување: Со заземјување контакт
  • Материјал за подлогата: керамика
  • Боја: бела
  130,00 ден 110,00 ден
 • -12%

  Штекер шуко со капак (status) METALKA

   
  • Инсталација: Монтирање до ѕидот во монтажната кутија Ø60 mm
  • Номинални вредности: 16A / 440V
  • Степен на заштита: IP20
  • Димензии: 86x80 мм
  • Тип на поврзување: прицврстен
  • Заземјување: Со заземјување контакт
  • Материјал за подлогата: керамика
  • Боја: бела
  170,00 ден 150,00 ден
 • -11%

  Дупли шуко штекер (status) METALKA

   
  • Инсталација: Монтирање до ѕидот во монтажната кутија Ø60 mm
  • Номинални вредности: 16A / 440V
  • Степен на заштита: IP20
  • Димензии: 80x121 мм
  • Тип на поврзување: прицврстен
  • Заземјување: Со заземјување контакт
  • Материјал за подлогата: керамика
  • Боја: бела
  190,00 ден 170,00 ден
 • -11%

  Трофазен штекер (status) METALKA

   
  • Инсталација: Монтирање до ѕидот во монтажната кутија Ø78 mm
  • Номинални вредности: 16A / 440V
  • Степен на заштита: IP20
  • Димензии: 96х80 мм
  • Тип на поврзување: прицврстен
  • Заземјување: Со заземјување контакт
  • Материјал за подлогата: керамика
  • Боја: бела
  190,00 ден 170,00 ден
 • -15%

  Шуко штекер (status) METALKA

   
  • Инсталација: Монтирање во ѕидот на монтажната кутија Ø60 mm
  • Номинални вредности: 16A / 250V
  • Степен на заштита: IP20
  • Димензии: 86х80 мм
  • Тип на поврзување: прицврстен
  • Заземјување: Со заземјување контакт
  • Материјал за подлогата: керамика
  • Боја: бела
  130,00 ден 110,00 ден
 • -17%

  Штекер шуко со капак (premier) METALKA

   
  • Инсталација: Монтирање во ѕидот на монтажната кутија Ø60 mm
  • Номинални вредности: 16A / 250V
  • Степен на заштита: IP20
  • Димензии: 80x80 mm
  • Тип на поврзување: прицврстен
  • Заземјување: Со заземјување контакт
  • Материјал за подлогата: керамика
  • Боја: бела
  180,00 ден 150,00 ден