fbpx

ГРАДИНАРСКИ АЛАТ

Градинарски алат, широк е спектарот на производи кои спаѓаат во групата на алати за градина и опрема. Се работи за уреди за одржување на дворовите и градините, односно за одржување на тревниците, билки, овошје, зеленчук и дрвени билки, пумпање на вода, сечење и цепење на дрво или обработување на земјиште.

Додадовте продукт во кошничка:

 • -10%

  Апарат за перење под притисок 150bar Total

  Спецификации :
  • Напон: 220-240V ~ 50/60Hz
  • Мотор со четкици
  • Чиста бакарна жица
  • Моќност: 1800W
  • Макс притисок: 150Bar (2200PSI)
  • Проток: 6L / min
  • Систем за автоматско запирање
  • 1 пиштол за прскање на вода
  • 1 шише за детергент
  • 5м долго црево
  6.200,00 ден 5.580,00 ден
 • -9%

  Агрегат на бензин 0.8 kw INGCO

  Спецификации:
  • ВОЛТАЖА 220-240 V
  • ФРЕКВЕНЦИЈА 50 Hz
  • МАКСИМАЛНО ПРОИЗВЕДУВА 0.8 kW
  • КОНСТАНТЕНО ПРИЗВЕДУВА 0.65 kW
  • ВРТЕЖИ 3000 rpm
  • DC ВОЛТАЖА DC 12 V, 8.3 A
  • КОНСТАНТНО РАБОТЕЊЕ 13 ЧАСА
  • РЕЗЕРВАР 4 LT
  • 63cc МОТОР , ДВОТАКТЕН, 2.0 hp, БЕНЗИНЕЦ
  • ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ
  • ПАЛЕЊЕ РАЧНО
  7.650,00 ден 6.950,00 ден
 • Агрегат на бензин 3,5 kw INGCO

  Спецификации:
  • ВОЛТАЖА 220-240 V
  • ФРЕКВЕНЦИЈА 50 Hz
  • АВТОМАТСКО СТАБИЛИЗИРАЊЕ НА ВОЛТАЖА
  • МАКСИМУМ ПРОИЗВЕДУВА 3.5 KW
  • КОНСТАНТНО ПРОИЗВЕДУВА 2.8 KW
  • ВРТЕЖИ 3000 rpm
  • DC ВОЛТАЖА 12 V, 8.3 A
  • КОНСТАНТНО РАБОТЕЊЕ 11 Hours
  • 4 ТАКТЕН МОТОР 208 cc
  • ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ
  • ПАЛЕЊЕ РАЧНО
  • РЕЗЕРВАР 15 lt
  21.000,00 ден
 • -11%

  Агрегат на бензин 5,5 kw INGCO

  Спецификации:
  • ВОЛТАЖА 220-240 V
  • ФРЕКВЕНЦИЈА 50 Hz
  • АВТОМАТСКО СТАБИЛИЗИРАЊЕ НА ВОЛТАЖА
  • МАКСИМУМ ПРОИЗВЕДУВА 5.5 KW
  • КОНСТАНТНО ПРОИЗВЕДУВА 5.0 KW
  • DC ВОЛТАЖА 12 V 8.3 A
  • КОНСТАНТНА РАБОТА 9 Hours
  • OHV 13-HP 4 ТАКТЕН МОТОР 420 cc
  • ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ
  • АВТОМАТСКО ПАЛЕЊЕ СО КЛУЧ
  • РЕЗЕРВАР 25 lt
  • ТРКАЛЦА ЗА ЛЕСНО ДВИЖЕЊЕ
  44.000,00 ден 39.000,00 ден
 • Апарат за перење под притисок на бензин INGCO

  Спецификации:
  • МОЌНОСТ 5,0 HP
  • Max. ПРИТИСОК 206 Bar
  • ПРОТОК НА ВОДА 8.7 lt / min
  • 4 ТАКТЕН МОТОР: 18CC
  • 3 ЦИЛИНДРИЧНА АЛУМИНИУМСКА ПУМПА
  • ВКЛУЧЕНИ 1 МЕТАЛЕН ПИШТОЛ
  • 1 ЦРЕВО
  • КОРИЗТИ БЕЗОЛОВНО ГОРИВО
  • РЕЗЕРВОАР ЗА ГОРИВО 3,6 L
  • РЕЗЕРВОАР ЗА УЛЈЕ 0,6 L
  21.300,00 ден
 • Апарат за перење под притисок 2000W INGCO

  Спецификации:
  • МОЌНОСТ 2000 W
  • НАПОН 220-240V ~ 50Hz
  • ЕЛЕКТРО МОТОР БЕЗ ЧЕТКИЦИ
  • Max. ПРИТИСОК 110-150 Bar
  • ПРОТОК НА ВОДА 6.0 lt / min
  • АВТОМАТСКИ ЗАСТАНУВА
  • ВКЛУЧЕНИ 1 ПИШТОЛ ,1 ЦРЕВО
  • 1 ШИШЕ ЗА ДЕТЕРГЕНТ
  9.200,00 ден
 • -13%

  Пумпа за вода на бензин 1″ INGCO

  Спецификации:
  • 4 ТAKTEН МОТОР НА БЕНЗИН
  • ИЗЛЕЗ 25mm, 1”
  • МАКСИМУМ ИСФРЛУВА 300 L / min
  • MAX: ВИСИНА 18 m
  • МАX: ПОВЛЕКУВА 6 m
  • МОТОР 97 cc
  • РАЧНО ПАЛЕЊЕ
  • ТЕЖИНА 10.00 Kg
  7.500,00 ден 6.500,00 ден
 • -6%

  Пумпа за вода на бензин 2″ INGCO

  Спецификации:
  • 4 ТAKTEН МОТОР НА БЕНЗИН
  • ИЗЛЕЗ 50mm, 2”
  • МАКСИМУМ ИСФРЛУВА 550 L / min
  • MAX: ВИСИНА 28 m
  • МАX: ПОВЛЕКУВА 8 m
  • МОТОР 208 cc
  • ЈАЧИНА НА МОТОР 7 HP
  • РЕЗЕРВАР 3,6 lt
  • РАЧНО ПАЛЕЊЕ
  • ТЕЖИНА 21.00 Kg
  9.000,00 ден 8.500,00 ден
 • Пумпа за вода на бензин 3″ INGCO

  Спецификации:
  • 4 ТAKTEН МОТОР НА БЕНЗИН
  • ИЗЛЕЗ 80mm, 3”
  • МАКСИМУМ ИСФРЛУВА 1000 L / min
  • MAX: ВИСИНА 32 m
  • МАX: ПОБЛЕКУВА 8 m
  • МОТОР 208 cc
  • ЈАЧИНА НА МОТОР 7 HP
  • РЕЗЕРВАР 3,6 lt
  • РАЧНО ПАЛЕЊЕ
  • ТЕЖИНА 21.00 Kg
  9.900,00 ден
 • -5%

  Моторна пила на бензин 45,8 cc INGCO

  Спецификации:
  • КАПАЦИТЕТ 45.8cc
  • МОЌНОСТ 1.8 kw (2,4 Hp)
  • ВРТЕЖИ 3400 rpm
  • ДОЛЖИНА НА МЕЧ 445 mm (18 ')
  • РЕЗЕРВАР 550 ml
  • ДВОТАКТЕН МОТОР
  • ЛАНЕЦ OREGON
  • ТЕЖИНА 5.90 Kg
  10.000,00 ден 9.500,00 ден
 • Косилка на бензин INGCO

  Спецификации:
  • ЧЕТИРИ ТАКТЕН МОТОР
  • ПАЛЕЊЕ РАЧНО
  • КУБИКАЖА 141 cc
  • МОЌНОСТ 3Kw (4HP)
  • ВРТЕЖИ 2600 rpm
  • ШИРИНА НА 460 mm
  • 7 ВИСИНИ НА СЕЧЕЊЕ 25-75mm
  • КАПАЦИТЕТ НА ВРЕКЈА 60L
  15.500,00 ден
 • -18%

  Тример на бензин INGCO

  Спецификации:
  • ДВОТАКТЕН МОТОР
  • КАПАЦИТЕТ 45 cc
  • МОЌНОСТ 1.2Kw (1.7HP)
  • ВРТЕЖИ 10000 rpm
  • ШИРИНА НА 440 mm
  • ДЕБЕЛИНА НА КОНЕЦ 2.5mmx4m
  • ДИМЕНЗИА НА ДИСК 230 mm (3 teeth)
  • РЕЗЕРВАР 1.2 lt
  • ТЕЖИНА 6.00 kg
  8.500,00 ден 6.950,00 ден